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O consumo de oleaginosas diariamente traz benefícios para a saúde

  • 2 castanhas do pará
  • 2 castanhas de caju
  • 2 nozes
  • 2 amêndoas
  • 2 avelãs
  • 2 pistaches
  • 2 macadamias
  •   Por @nutri.mayaraguesser para Rede Cia da Saúde   – Bárbara R. Cardoso, Graziela B. Silva Duarte, Bruna Z.Reis, Silvia M.F. Cozzolino. Brazil nuts: Nutritional composition, health benefits and safety aspects. Food Research International, Volume 100, Part 2, 2017, pp. 9-18

    Kalita SKhandelwal SMadan JPandya HSesikeran BKrishnaswamy K. Almonds and Cardiovascular Health: A Review. Nutrients. 2018 Apr 11;10(4). pii: E468. doi: 10.3390/nu10040468.

    Poulose SMMiller MGShukitt-Hale B. Role of walnuts in maintaining brain health with age. J Nutr. 2014 Apr;144(4 Suppl):561S-566S. doi: 10.3945/jn.113.184838. Epub 2014 Feb 5.]]>

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